Back to All Events

Holdet er pt. fyldt - Mindful Yoga Torsdage

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0370.jpg

Mindful

Yoga

Alle niveauer

Mindful Yoga - en praksis i at finde mere balance i både kroppen & sindet.

Mindful Yoga er en blid yogaform baseret på traditionel Hatha yoga, tilsat inspiration og visdom fra Mindfulness. Igennem praksis af mindful yoga kan vi reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Centralt i yogafilosofien ligger konceptet "mindfulness", at forene krop & sind i nuet, og på dette yogahold er mindfulness ligeledes en central del. Undervejs i forløbet vil du blive præsenteret for de forskellige dele af yogaens elementer og vi arbejder både med blide fysiske øvelser, restorative øvelser, mindfulness meditationer og vejrtrækning. 

Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for en optimal afslapning og restituering.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk Info

Periode: Torsdage fra 6. september - 20. december*
*Holdet er aflyst i uge 42 og 44 grundet kursus

Tidspunkt: Hver torsdag 17.15 - 18.45

Niveau: Alle - blid yogaform

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 11

Pris: 1300* (kan betales i 2 rater)

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op.


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
namaste.jpg