Back to All Events

Holdet er pt. fyldt. Forløb: Mindful Yoga - Onsdage 2018


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Mindful Yoga

Alle niveauer

Meld dig til efterårets forløb i Mindful Yoga hos Studio Ribe og få bygget din Yoga praksis op fra bunden. Centralt i yogafilosofien ligger konceptet "mindfulness", at forene krop & sind i nuet, og på dette yogahold er mindfulness ligeledes en central del.

Undervejs i forløbet vil du blive præsenteret for de forskellige dele af yogaens elementer og vi arbejder både med fysiske øvelser, meditation og vejrtrækning. Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for en optimal afslapning og restitution. 

Mindful Yoga er en blid yogaform baseret på Hatha yoga. Igennem praksis af mindful yoga kan vi reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold med fokus på den enkelte.


Periode: Onsdage fra 10. januar. - 21. marts 2018 (ingen hold i uge 6) 

Tidspunkt: Hver onsdag 10.30 - 11.45 

Niveau: Alle (blid yoga)

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 10

Pris: 800*

*Prisen er inkl.:

  • Lån af alt udstyr
  • Deltagelse i yogafordybelse fx. meditationsaften eller kirtan, der vil blive præsenteret et par gange i løbet af perioden
  • Deltagelse i nytårsyoga & meditation i uge 1
  • Bytning af 2 af dine ugentlige timer til 2 drop-in timer i løbet af perioden (tirsdage og torsdage 16-17), uden beregning. Yderligere drop in er 50 kr/time for yogier, der allerede er tilmeldt forløb (normalpris 80 kroner/time).