Back to All Events

Morgen Flow Yoga


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Kom til 1 times morgenflow og start derved dagen med at vække liv i krop, sind & sjæl og ære din egen eksistens. 

Flow yoga er en dynamisk yogaform og en praksis hvori du skaber styrke, flexibilitet og mere ro. Vi afslutter hver time med en kort afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl. For dem der har tid & lyst kan du fortsætte formiddagen med Meditation med Klaverspil fra kl 10.00 - 11.00. Der er 25% rabat, hvis du vil på begge forløbene. 

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.

DSC_0384.jpg

Dag: Torsdag

Tidspunkt: 8.45 - 9.45

Periode: Fra uge 36 torsdag 6. september til uge 41 torsdag den 11. oktober

Deltagere: Mindst 5 maks 12

Pris: 500/6 gange eller 100 kroner per gang*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op. 


Navn *
Navn
Earlier Event: September 5
NYT Toftlund hold: Mindful Yoga praksis
Later Event: September 6
Yin Yoga for begyndere - 6 torsdage