Back to All Events

1 plads tilbage - Dynamisk Yoga For Alle


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Lad instruktør Claudia Masi guide dig igennem en aktiv yogatime, hvor tempoet bygges op igennem timen. Flow yoga er en dynamisk yogaform og en praksis hvori du skaber styrke, flexibilitet og mere ro. Alle kan være med, også begyndere, men hvis du er fysisk udfordret eller har en skade, anbefaler vi at du deltager i en mere hensyntagen yoga som fx. Mindful Yoga.

Hver anden uge (i ulige uger) kan du efterfølgende dette hold, GRATIS deltage i Meditation fra 20.00 - 20.45.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.

c700x420.jpg

Forløb:
Start onsdag 12. september til onsdag 17. oktober

Dag: Onsdage

Tidspunkt: 18.30 - 19.45
(+ evt. meditation 20.00 - 20.45 i ulige uger, hvis du ønsker at deltage)

Deltagere: Mindst 5 maks 12

Undervisere: Claudia Masi (Flow Yoga), Line Fricke (Meditation)

Pris: 500 kroner/6 gange

*Prisen er inkl.:

- Deltagelse i meditation
- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op. 


Navn *
Navn