Back to All Events

Dynamisk Yoga For Alle Uge 43 - 51


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

Lad instruktør Claudia Masi guide dig igennem en aktiv yogatime, hvor tempoet bygges op igennem timen. Flow yoga er en dynamisk yogaform og en praksis hvori du skaber styrke, flexibilitet og mere ro. Alle kan være med, også begyndere, men hvis du er meget fysisk udfordret, anbefaler vi at du deltager i en mere hensyntagen yoga som fx. Mindful Yoga.

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.

c700x420.jpg

Forløb:
Start onsdag 24. oktober til onsdag 19. december

Dag: Onsdage

Tidspunkt: 18.30 - 19.45

Deltagere: Mindst 5 maks 12

Undervisere: Claudia Masi

Pris: 800 kroner/9 gange

*Prisen er inkl.:
- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op. 


Navn *
Navn