Back to All Events

Holdet er pt. fyldt - Yin Yoga for let øvede - tirsdage


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0444.jpg

 Indhold i Yin Yoga:

Yin Yoga er kendt for blide men dybere stræk, der holdes i længere tid så vi når ind i kroppens dybere lag og påvirker bindevæv, meridianbaner, sener, led og sågar knogler!

Vi praktiserer yoga ud fra holistisk yin yoga filosofi og teori, inklusiv meridian banerne, yin & yang og de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin. Du vil blive guidet igennem hver yin yoga stilling så du får fuldt udbytte af stillingerne samt kendskab til, hvordan hver stilling kan hjælpe dig til mere frihed, bevægelighed og øget sundhed både fysisk og mentalt. 

Praksis af Yin Yoga er en meget meditativ og dyb oplevelse for de fleste, en absolut unik praksis i en meget “yang” hverdag som de fleste af os har.

Vi afslutter hver time med en afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands on" justeringer for den ultimative restituering. 

Niveau:

Alle kan være med til Yin yoga og vi har god tid til at justere den enkelte stilling så den passer til den enkelte deltager. Dette hold er for let øvede, hvilket betyder nogle stillinger holdes helt op til 7 minutter.

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Mere om de 5 Elementer på dette forløb

På dette forløb er Jord elementet (sensommer) i fokus i den første del af forløbet og herefter bevæger vi os ind i metallets element (efterår).

Forbindelse til jord elementet kan hjælpe os til at finde mere grounding, tilfredshed & taknemlighed i tilværelsen. De vigtige organer for dette element er maven og milten.

Metallets element og efterårets energier kan hjælpe os til at give slip på det vi ikke længere har brug for - det som vi ikke ønsker at bringe med os ind i vinterens ro og nærende tid.

Metallets element er et langsomt transformerende element.

De vigtige organer for dette element er lungerne og tyktarmen.

 
521.jpg

Praktisk info

Periode: Tirsdage fra 3. september - 5. november

Tidspunkt: Tirsdage 17.45 - 19.15

Niveau: Let øvede

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 12

Pris: 950 kr*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
Earlier Event: September 3
Flow Yoga (Yin & Yang) - tirsdage
Later Event: September 4
Klassisk Yoga/Flow Onsdage