Back to All Events

Forløb - Yin Yoga for alle


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0444.jpg

YIN

YOGA

Alle

 Indhold i Yin Yoga:

Yin Yoga er kendt for blide men dybere stræk, der holdes i længere tid så vi når ind i kroppens dybere lag og påvirker bindevæv, meridianbaner, sener, led og sågar knogler!

Vi praktiserer yoga ud fra holistisk yin yoga filosofi og teori, inklusiv meridian banerne, yin & yang og de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin. Vi arbejder både med fysiske øvelser, meditationsteknikker og vejrtrækning. Du vil blive guidet igennem hver yin yoga stilling så du får fuldt udbytte af stillingerne samt kendskab til, hvordan hver stilling kan hjælpe dig til mere frihed, bevægelighed og øget sundhed både fysisk og mentalt. 

Vi afslutter hver time med en afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands on" justeringer for den ultimative restituering. 

Niveau:

Alle kan være med til Yin yoga og vi har god tid til at justere den enkelte stilling så den passer til den enkelte deltager. Vi holder stillingerne i op til 5 minutter og opbygger igennem praksissen tålmodighed, disciplin og ro.

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Mere om de 5 Elementer på dette forløb

På dette forløb er Jord elementet og Træ elementet i fokus i den første del og herefter Ild elementet i den sidste del.

Forbindelse til jord elementet kan hjælpe os til at finde mere grounding, tilfredshed & taknemlighed i tilværelsen. De vigtige organer for dette element er maven og milten.

Træ elementet og energierne i foråret, kan hjælpe os til at afgifte ophobede substanser & stagneret energi i kroppen. Som en indvendig forårs-rengøring skaber vi plads til at energierne kan løfte sig indefra. De vigtige organer for dette element er leveren og galdeblæren. 

Ild elementet er sommerens element og tiden, hvor Yang energien er i sit fulde udtryk. Vi kan skabe forbindelse til vores indre ild og gøre mere ved drømme og passioner med energierne fra Ilden. Organerne i fokus er hjerte og tyndtarm.

 
521.jpg

Praktisk info

Periode: onsdage fra 24. april - 26. juni*
(aflyst 5. juni grundet kursus)

Tidspunkt: Onsdage 10.45 - 12.15

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 12

Pris: 800 kr*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
- Deltagelse i meditation hver uge


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
Peace-Quotes-43.jpg