Back to All Events

Holdet er pt fyldt! Afbudsliste mulig. Yin Yoga - begyndere og øvede tirsdage

  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0444.jpg

YIN

YOGA

Begyndere og øvede

Yin Yoga - blide men dybere stræk der holdes i længere tid så vi når ind i kroppens dybere lag

Vi praktiserer yoga ud fra holistisk yin yoga filosofi og teori, inklusiv meridian banerne, yin & yang og de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin. Vi arbejder både med fysiske øvelser, meditation og vejrtrækning.

Du vil blive guidet igennem hver yin yoga stilling så du får fuldt udbytte af stillingerne samt kendskab til, hvordan hver stilling kan hjælpe dig til mere frihed, bevægelighed og øget sundhed både fysisk og mentalt. Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for optimal restituering. 

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Mere om de 5 Elementer på dette forløb

På dette forløb er Jord elementet i fokus i den første del (Høst sæsonen) og herefter Metal elementet (efterårs sæsonen). 

Jord elementet kan hjælpe os til at finde mere jordbindelse og kultivere vores evne til at fordøje tilværelsen bedre så vi kan føle os tilfredsstillede og "groundede" i os selv. De vigtige organer for dette element er maven og milten. 

Metal elementet og energierne i efteråret, kan hjælpe os til at give slip på det vi ikke længere har brug for. De vigtige organer for dette element er lungerne og tyktarmen. 

 
521.jpg

Praktisk info

Periode: Tirsdage fra 4. september - 18. december*
*Aflyst i uge 42

Tidspunkt: Hver tirsdag 19.20 - 20.50

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 11

Pris: 1400 kr for hele perioden (kan betales i 2 rater)*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op. 


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
Peace-Quotes-43.jpg