Back to All Events

HOLDET ER PT. FYLDT! Forløb: Yin Yoga Tirsdage


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)

YIN YOGA

Alle Niveauer

Meld dig til efterårets forløb i Yin Yoga hos Studio Ribe. Vi starter med yin yoga filosofi og teori, inklusiv meridian banerne, yin & yang og de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin. Vi praktiserer fra fundamentet og går igennem de forskellige dele af yin yogaens centrale elementer. Vi arbejder både med fysiske øvelser, meditation og vejrtrækning. 

 Yin Yoga:

I Yin Yoga arbejder vi med blide men dybere stræk der holdes i længere tid så vi når ind i kroppens dybere lag (op til 3-5 minutter).

Du vil blive guidet igennem hver yin yoga stilling så du får fuldt udbytte af stillingerne samt kendskab til, hvordan hver stilling kan hjælpe dig til mere frihed, bevægelighed og øget sundhed både fysisk og mentalt. Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for optimal restituering. 

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og skabe mere balance i krop & sind. 

Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold med fokus på den enkelte.


Periode: Tirsdage fra 19. september til 5. december

Tidspunkt: Hver tirsdag 19.00 - 20.15

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 10

Pris: 800 kr* for hele perioden

*Prisen er inkl. lån af udstyr og betaling sker ved forløbets start (kan betales af 2 rater)

2 af timerne i forløbet kan byttes til en Drop-In time på skemaet uden beregning. Yderligere drop in er 50 kr/time for yogier, der allerede er tilmeldt forløb (normalpris 80 kroner/time).

Drop-in mulig på dette hold, hvis der er plads efter forløbets start (80 kr/gang)