Back to All Events

Holdet er pt. fyldt - Restorativ Yoga & Meditation for alle i november & december


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0592.jpg
DSC_0581.jpg

Deltag i Restorativ Yin Yoga & Meditation og praktiser at komme ned i gear, fokusere dit sind og afspænde din krop. Igennem nærende restorative stillinger (støttet af udstyr) og bevidsthed om vejrtrækningen, vil vores fokus være at genskabe balancen i krop og sind. Vi vil benytte meditations/koncentration-teknikker for at kultivere vores evne til at være i nuet og vi afslutter hver gang med afspænding for restituering af krop, sind & sjæl.

 Forvent en meditativ, healende & nærende praksis, hvor alle kan være med.


Praktisk info

Periode: Torsdage fra 8. november - 20. december

Tidspunkt: Hver torsdag 15.45 - 17.00

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 11

Pris:
600 kr/7 gange*

eller

100 kr/gang

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op.  


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
  • Restorativ Yin Yoga

En nærende praksis, hvor vi benytter udstyr til at støtte vores krop i meget blide yogastillinger, hvorved vi virkelig kan “give slip”. Hver stilling holdes i op til 10 minutter. Effekten er dybt afstressende og kan medføre healing på flere planer.

  • Meditation

Meditation er en praksis af at skrue ned for det tempo, de fleste af os i den moderne verden lever i. Det er en praksis af at stoppe op. Det er ikke en praksis af at mestre noget eller af at skulle opnå noget men mere en praksis af først og fremmest bare at være. Herfra kan vi begynde at koncentrere og fokusere vores "monkey mind" ved hjælp af ældgamle teknikker. Effekten er afstressende, beroligende og et mere fokuseret sind. 

Du vil blive guidet igennem forskellige tekniker af instruktør Line Fricke og vi afslutter hver time med en healende afspænding (Shavasana) med hands-on justeringer for optimal fred.

Peace-Quotes-43.jpg