Back to All Events

Yin Yoga for begyndere - 6 torsdage


  • Studio Ribe 21B Sønderportsgade Ribe, 6760 Denmark (map)
DSC_0444.jpg

YIN 

YOGA

For begyndere

Yin Yoga - blide men dybere stræk der holdes i længere tid (op til 5 minutter) så vi når ind i kroppens dybere lag

Vi praktiserer yoga ud fra holistisk yin yoga filosofi og teori (inklusiv meridian banerne, yin & yang og de 5 elementer fra Traditionel Kinesisk Medicin) men på dette hold vil der være mest fokus på at forstå de grundlæggende teknikker i Yin Yoga praksis. Vi arbejder både med fysiske øvelser, meditation og vejrtrækning. 

Du vil blive guidet igennem hver yin yoga stilling så du får fuldt udbytte af stillingerne samt kendskab til, hvordan hver stilling kan hjælpe dig til mere frihed, bevægelighed og øget sundhed både fysisk og mentalt. Vi afslutter hver time med en lækker afspænding (Shavasana) for krop, sind & sjæl, hvor instruktøren tilbyder "hands-on" justering for optimal restituering. 

Fokus på alle hold hos Studio Ribe er at reducere de mentale og fysiske spændinger, som opsamles i en stresset hverdag og styrke samt skabe mere balance i både krop & sind. Hos Studio Ribe tilbyder vi små hold og en hyggelig intim Yoga atmosfære.


Praktisk info

Periode: Torsdage fra 6. september - 11. oktober

Tidspunkt: Hver torsdag 15.30 - 17.00

Niveau: Alle

Underviser: Line Fricke

Antal deltagere: mindst 5 maks 11

Pris: 600 kr*

*Prisen er inkl.:

- Alt udstyr
- Vand og te i vores hyggelige reception
-  Muligheden for op til 2 gange at bytte din ugentlige time til en anden time på skemaet, såfremt der er plads. Du kan forhøre dig hos Line ang. hvilke hold, der har faste ledige pladser eller også tage chancen og bare dukke op.  


Tilmelding

Tilmeld dig via formularen herunder eller skriv til studioribe@gmail.com / 51 93 25 55

Navn *
Navn
Peace-Quotes-43.jpg
Earlier Event: September 6
Morgen Flow Yoga